Betænk Nyreforeningen i dit testamente

Opret nemt et legat online

Betænk Nyreforeningen i dit testamente

Du kan støtte Nyreforeningen gennem dit testamente. Du kan oprette et legat, testamentere et beløb eller en procentdel af din arv – og når du testamenterer et beløb til os, skal du ikke betale arveafgift.

Nyreforeningen er afhængige af bidrag for at kunne fortsætte vores arbejde for nyresyge, pårørende og donorer. Hvis du betænker os i dit testamente, går hele beløbet ubeskåret til Nyreforeningens arbejde.

Opret testamente online

Nyreforeningen har indgået et samarbejde med virksomheden Dokument 24, hvor du kan oprette et gratis testamente online. Testamentet bliver gratis, når du vælger at donere arv til Nyreforeningen i testamentet.

Dokument 24 tilbyder også juridisk rådgivning i forbindelse med oprettelse af dit testamente. Dette er ligeledes gratis.

Opret et testamente hos Dokument 24

Opret nemt et legat online

Hvis du udelukkende ønsker at donere et beløb eller en genstand til Nyreforeningen, så kan du oprette et legat. Et legat ændrer ikke på, hvem der i øvrigt arver efter dig, og du kan lave det, uanset om du allerede har oprettet et testamente eller ej.

Du kan prøve løsningen gratis, helt uforpligtende – det bliver ikke bindende, før du vælger at underskrive det fysisk.

Du kan også lave et fuldt testamente online via en af Nyreforeningens andre samarbejdspartnere og i den forbindelse oprette et legat:

Opret et legat med LegalDesk

Opret et legat med TestaViva

Støt et godt formål og giv mere til dine arvinger

Dine arvinger kan blive fritaget for at betale arveafgift ved hjælp af en særlig løsning, kaldet ’30 % løsningen’.

Hvis du testamenterer 70 procent af din arv til dine arvinger (i stedet for den fulde arv), og du giver de resterende 30 procent til Nyreforeningen, så betaler vi til gengæld arveafgiften for de øvrige arvinger.

Dine arvinger modtager mere i arv, samtidig med at du donerer til et godt formål. Se videoen herunder, hvor der gives et konkret eksempel. Du kan også læse mere om ’30 % løsningen’ på LegalDesks hjemmeside her.