Vælg en side
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Har du lyst til at være med til at skabe aktiviteter eller netværk? Kom til idémøde med os i København.

21. oktober @ 17:30 - 20:00

Dialogmøde støttet af Nordea-fonden

Har du lyst til at være med til at skabe et netværk for familier med børn, som har en nyresygdom? Eller starte et træningsfællesskab? Det kunne også være et helt tredje netværk eller blot en enkeltstående aktivitet til gavn for dig og andre, hvor nyresygdom spiller en rolle i hverdagen. Og har du lyst til at føre din idé ud i livet sammen med andre?

I Nyreforeningen vil vi gerne støtte jeres gode idéer til aktiviteter og netværk. Uanset om du har en idé eller blot er interesseret i at høre og bidrage til andres idéer, så er du velkommen på vores idémøde.

Vi har en lille pose penge til at understøtte de aktiviteter, som I har overskud og tid til at føre ud i livet efterfølgende.

Alle idéer er velkomne og vi har allerede to idéer på tegnebrættet. På mødet deltager to medlemmer fra Nyreforeningen, som har en idé, som de gerne vil udføre sammen med andre. Måske sammen med dig?

Fællesskab for familier
Har du et barn med nyresygdom? Så har du måske lyst til at møde Pernille, som er mor til en pige på 9 år, som har en nyresygdom. Pernille og hendes datter ønsker at møde andre børn med nyresygdom. Det kunne være til jævnlige møder eller blot en enkeltstående aktivitet.

Træningsfællesskab
På mødet deltager Mette, som er 48 år og har en nyresygdom. Mette ved af egen erfaring, at det at dyrke styrketræning og holde kroppen i form, giver mere energi på den lange bane. Denne glæde for motion vil hun gerne dele med andre, fx ved at oprette et træningsfællesskab i naturen.

Hvem kan deltage?
Nyreforeningen inviterer alle med nyresygdom og pårørende i alderen 30 til 65 år.
Tag en god ven eller et familiemedlem med eller kom alene. Du behøver ikke at være medlem af Nyreforeningen for at deltage.

Praktiske informationer
Dato: 21.10.2024
Tidspunkt: kl. 17:30-20.00
Sted: Forsamlingshuset på Onkel Dannys Pl. 5, København, 1711

Der vil blive serveret lidt let aftensmad. Af hensyn til forplejning bedes du tilmelde dig senest den 13.10.2024 via nedenstående formular. Vi har et begrænset antal pladser og tilmelding er først-til-mølle.

Detaljer

Dato:
21. oktober
Tidspunkt:
17:30 - 20:00

Arrangør

Nyreforeningen
Telefon
43 52 42 52
E-mail
mail@nyre.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Forsamlingshuset Onkel Dannys Plads
Onkel Dannys Pl. 5
København, 1711 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside