44.041,- kr. til Nyreforeningen fra brugerne af Drugstars-app’en

Landsformand Jan Rishave modtager cheken fra medicinbrugeres Drugstars-donationer. Det er Bilquees Kustagi fra DrugStars, der overrækker cheken. Scan koden i øverste højre hjørne for nemt og hurtigt at downloade Drugstars app’en (foto: Drugstars).

Siden 2017 har du kunne samle ind til Nyreforeningen blot ved at tage din medicin ved hjælp af app’en Drugstars.

Direktør Sven Gerner Nielsen med den første donationschek fra Drugstars.

I 2018 efter første år med app’en modtog direktør Sven Gerner Nielsen en chek på 1.500 kr. Siden er Nyreforeningens venner blevet endnu flittigere til at gøre brug af Drugstars. For nylig modtog landsformand i Nyreforeningen Jan Rishave en chek på 44.041,- kroner fra Drugstars ved en overrækkelse i Handicaporganisationernes Hus.

Ved hjælp af app’en, som man downloader på sin smartphone, kan man optjene stjerner som man kan donere til en række udvalgte patientforeninger – herunder Nyreforeningen. Stjernerne konverteres til penge af Drugstars, som rejser pengene via donationer. Det koster dermed ikke brugerne af app’en noget at donere stjerner til Nyreforeningen.

App’en kan med fordel bruges i forbindelse med alle typer medicin, man skal huske at tage. Man kan således optjene stjerner til Nyreforeningen med binyrebarkhormon såvel som antihistaminer.

Du kan se en udførlig guide til, hvordan du kommer i gang med at bruge app’en ved at klikke HER.