Nyheder

Er du blevet ringet op af Nyreforeningen?

Nyreforeningen ringer i øjeblikket til tidligere medlemmer med opfordring til at blive fast bidragsyder. Som privat sygdomsbekæmpende forening er vi helt afhængige af, at du og andre tror på, at vores arbejde nytter.

Kom til innovationskonference 8. marts!

Nyreforeningen sætter fokus på den særlige værdi, der ligger i at inddrage os patienter i forskning og i produktudvikling – med en innovationskonference den 8. marts 2018 for patienter, forskere, sundhedsfaglige, produktudviklere og politiske deltagere m.fl.

Hyg dig med perleplader – og støt en god sag!

Du kan være med! En driftig ildsjæl i Nyreforeningen har startet en kampagne, hvor hun får frivillige over hele landet til at producere perleplader i stor stil. De skal uddeles i maj i anledning af Nyrernes Dag 2018 med opfordring til at støtte nyresagen.

Medlemsrejse: Skal du med til Mallorca i maj 2018?

Nyd en dejlig ferie på Mallorca med Nyreforeningen. Til maj sætter vi kurs mod Mallorcas største by, Palma. Palma er en livlig storby med et stort udbud af kultur, handelsliv og gastronomiske oplevelser.

Har du taget afsked med en, der ’Gav Livet Videre’?

Vi søger pårørende, som vil fortælle deres historie om organdonation til en kampagne, Nyreforeningen sammen med ni andre patientforeninger skal gennemføre i foråret 2018.

Vi holder julelukket fra 22. december til og med 1. januar

Nyreforeningen holder julelukket, men er på pinden på sekretariatet igen den 2. januar.

Vinderne af Nyrenyt-julekonkurrencen er fundet

Traditionen tro har vi haft en julekonkurrence i december-nummeret af Nyrenyt. Vi har nu trukket lod, og vinderne af et lækkert gavekort på 500 kr. er fundet.

Gratis vegetarisk kogebog til nyresyge nu på gaden

Nyreforeningen er begejstrede for at kunne lægge denne flotte kogebog på vores hjemmeside. Bogen imødekommer den stigende efterspørgsel på vegetaropskrifter samt det store behov for opskrifter til nyresyge, som endnu ikke er kommet i dialyse.

Ildsjæle i Nyreforeningen modtager kommunal ærespris

Lemvig Kommune har tildelt Søren og Karen Marie Riis Handicapprisen 2017 for deres store indsats i Nyreforeningen.

Ændret servicelov rammer skævt ift. merudgifter

Nye ændringer i serviceloven relateret til merudgifter indebærer intervaller for støtte, der risikerer at under- og overkompensere borgere, der har ret til støtte. Det er skævt, mener Nyreforeningen.