Medlemsrejse: Skal du med til Mallorca i maj 2018?

Nyd en dejlig ferie på Mallorca med Nyreforeningen. Til maj sætter vi kurs mod Mallorcas største by, Palma. Palma er en livlig storby med et stort udbud af kultur, handelsliv og gastronomiske oplevelser.

Her finder du såvel middelaldergyder med specialforretninger, museer og strand som internationale restauranter. Vi skal bo på JS Palma Stay, som du kan læse mere om på Spies’ hjemmeside her.

Vi rejser d. 15. maj 2018, og der er mulighed for ophold af enten en eller to ugers varighed. Der er afrejse fra Billund og København.

Praktiske informationer

Rejsen er for alle medlemmer af Nyreforeningen. Vi har reserveret plads på dialyseklinikken Diaverum Palma til rejsende i hæmodialyse. Er du i posedialyse, skal du selv bestille væsker m.m.

Der vil som altid være frivillige rejseledere og sygeplejersker med på turen, rejselederne på denne tur er Christen og Hanne Ross. Alle deltagere skal dog være selvhjulpne eller have medhjælper med.

Uanset om du skal have behandling eller ej, er det vigtigt, at du medbringer det blå EU-sygesikringskort på rejsen.

Tilmelding

Udfyldt ansøgningsskema skal være Nyreforeningen i hænde senest d. 19. januar 2018 og sendes pr. mail til mail@nyre.dk eller post til: Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup. Har du ikke adgang til pc, kan du få skemaet tilsendt ved henvendelse til sekretariatet på telefon nr. 43 52 42 52.

Tilmeld dig ved at printe, udfylde og indsende dette ansøgningsskema, klik her!

Hent kørestolsskema her (skal udfyldes, hvis du medbringer kørestol)

Priser

1 uge
Pris pr. person i delt dobbeltværelse 7.550 kr.
Eneværelsestillæg 1.000 kr.

2 uger
Pris pr. person i delt dobbeltværelse 11.100 kr.
Eneværelsestillæg 2.000 kr.

Priserne er inkl.:

  • Fly t/r
  • Hotel
  • Mad ombord på flyet
  • Bustransport ml. lufthavn og hotel
  • Halvpension

Rejse- og afbestillingsforsikring er ikke inkluderet i prisen. Der er ikke mulighed for at tilkøbe forsikringer gennem Nyreforeningen. Nyreforeningen anbefaler, at du tegner en årsrejse- og afbestillingsforsikring hos dit eget forsikringsselskab. Lokale skatter og afgifter ikke inkluderet i prisen og udgør ca. 175 kr./uge pr. person.

Økonomiske trængte kan søge tilskud til rejsen ved henvendelse til socialrådgiver Jan Jensen. Der er desuden mulighed for at søge ferielegat hos lokalkredsen.