Book feriedialyse i Nyreforeningens nye klinik på Fanø

Sundhedshuset Fanø

Nu føjer Nyreforeningen en ny dialyseklinik til vores feriedialyse-tilbud. Så hvis du leder efter feriedialyse i Danmark, kan du benytte dig af Nyreforeningens klinik i Skallerup – og som noget nyt nu også på Fanø.

Fanø Dialyseklinik er beliggende i det moderne og velfungerende Sundhedshus i Nordby på Fanø, hvor behandlinger og sundhedsydelser er samlet på ét sted. Nyreforeningen har i foråret 2017 overtaget dialyseklinikken, efter at firmaet Dialysecenter A/S ikke længere ønskede at drive klinikken. Med klinikken overtager Nyreforeningen alt inventar, så faciliteterne vil være af samme høje kvalitet.

Nyreforeningen har fortsat et tæt samarbejde med bl.a. Ældresagens formand på Fanø Kirsten Poulsen, som har støttet massivt op om etableringen af en dialyseklinik. En stor tak skal lyde til alle de interessenter på Fanø, som støtter op om klinikken.

Dejlige omgivelser og faciliteter i top

I den smukke gamle navigationsskole og nu sundhedshus på Fanø ligger et dejligt lyst dialyserum bag vinduerne til højre i bygningen, ca. 5 minutters gang fra færgen. Patienterne kommer ind ad hovedindgangen på venstre side af huset og har nemt adgang via få trapper eller elevator.

I klinikken er der i første omgang indrettet 2 dialyse-pladser med maskiner, stole og borde, TV mv., mens vandanlæg og depot er placeret i kælderen. Senere vil der kunne udvides til i alt 4 pladser.

Sundhedshuset er også rammen for de kommunale sundhedsmedarbejdere, herunder hjemmesygepleje, ergoterapi og fysioterapi. Derudover har flere sundhedsorganisationer deres gang i huset.

Nyreforeningen fortsætter det lægefaglige samarbejde med Overlæge Kjeld Erik Otte fra Kolding sygehus, og så har vi ansat dialysesygeplejerske Per Eggert Larsen til at forestå klinikkens daglige ledelse.

Klinikken modtager både danske og udenlandske gæster.

Book din feriedialyse allerede nu!

Du kan booke feriedialyse i klinikken hele året rundt ved at skrive til fanoe@nyre.dk

Læs mere om Fanø Dialyseklinik